Autoverzekering

Een autoverzekeringsvergelijking is eenvoudigweg een gratis online schatting van precies hoeveel u betaalt voor een autoverzekeringspolis. Het is gebaseerd op een aantal factoren, zoals uw leeftijd, geslacht, rij-record, het soort auto dat u rijdt en waar u woont. Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen berekeningsmethode voor het berekenen van autoverzekeringspremies, dus het is belangrijk om vergelijkingsvergelijkingen van de autoverzekering te vergelijken met verschillende verzekeringsaanbieders. Dit kan u helpen bij het reduceren van uw jaarlijkse out-of-pocket-uitgaven met een behoorlijk beetje, afhankelijk van het aantal verschillende factoren in uw beleid. In de meeste gevallen hoeft u niet meer dan $ 50 per jaar te betalen voor een fatsoenlijke (in termen van wat uw werkelijke dekking zal zijn) algemene aansprakelijkheidsverzekering.

Autoverzekering

Een manier om geld te besparen bij het verkrijgen van een Citaatvergelijking van een autoverzekering is een paar minuten duurt om de formulieren in te vullen die elke provider u vraagt om te voltooien. Je kunt nogal wat tijd besparen door dit te doen, omdat de meeste informatie die je nodig hebt om te leveren automatisch voor je zal worden ingevuld, waardoor je op de lange termijn veel tijd hebt bespaard. Misschien vindt u zelfs dat dit het doen van dit daadwerkelijk de hoeveelheid geld zal verminderen die u anders zou besteden door u een waardevol perspectief te geven over verschillende autoverzekeringsmaatschappijen en hun verschillende aanbiedingen.

 

Het eerste dat u moet doen bij het vergelijken van uw Auto-offertes is een kopie van uw rij-record. De ValuePenguin Driving Record-vergelijkingstool kan u de informatie verstrekken die u nodig hebt om snel te bepalen of u in het recente verleden al dan niet een autoverzekeringsclaims hebt gemaakt. Als je dat hebt, wil je misschien serieus overwegen om een paar jaar te wachten en contact op te nemen met de aanbieder over het verkrijgen van een nieuw beleid met een betere waarde. Als u echter denkt dat u binnenkort een claim kunt ervaren, zou het verstandig zijn om de autoverzekering offertes onmiddellijk te vergelijken.

 

Het volgende dat u moet doen bij het vergelijken van autoverzekeringsquotes is om uw persoonlijke rijbewijs in de buurt te nemen. Verzekeringsmaatschappijen gaan dit op een paar manieren bekijken. Ten eerste gaan ze aannemen dat alle bestuurders hetzelfde zijn, en dat ze allemaal gemeenschappelijke kenmerken zoals leeftijd, geslacht en rij-record zullen delen. Dit is echter niet altijd waar, en sommige mensen delen, zelfs zoals bepaalde kenmerken met andere chauffeurs. Als u een rij-record hebt dat minder is dan perfect, wilt u misschien overwegen om te wachten totdat uw record verbetert voordat u op zoek bent naar een nieuw beleid.

 

Als u al een beleid hebt en u wilt een betere offerte krijgen, moet u rechtstreeks op uw huidige verzekeringsagent spreken. Bel uw autoverzekeringsagent of bedrijf en vraag hen welke kortingen die ze aanbieden en gebruik deze informatie als een manier om uw algehele kosten te verlagen. Veel verzekeringsagenten bieden kortingen voor verschillende factoren zoals veilige rij-records, met anti-diefstal apparaten die in het voertuig zijn geïnstalleerd en een goede kredietgeschiedenis hebben. U moet contact opnemen met uw agent om erachter te komen welke kortingen die u momenteel ontvangt en begint ze met uw voordeel te gebruiken om uw kosten te verlagen.

 

Als u een ongeval of een verkeersovertreding hebt gehad, praat dan met uw verzekeringsagent over het verhogen van uw eigen risico om een betere deal te krijgen. Verzekeringsmaatschappijen brengen meestal alleen hun eigen risico op wanneer een klant een bijzonder slechte rijgeschiedenis heeft. Als u nog nooit verkeersovertredingen of ongevallen hebt gehad, kunt u mogelijk een veel betere deal krijgen door uw eigen risico te verhogen. Zorg ervoor dat u uw verzekeringsbetalingen bijhoudt door deze aftrekbare betalingen te doen, anders zou u hogere autoverzekeringspremies kunnen betalen dan nodig.

Tags : motorverzekering aanvragen –  oldtimer verzekering